top of page
Projectinrichting-2.jpg
Deska Asten, projectinrichting

PROJECT INRICHTING

Of het nu gaat om de complete inrichting van je nieuwe kantoor of een restyling van alle bestaande werkplekken; Deska neemt de volledige projectinrichting uit handen. Van begin tot eind begeleiden we je met de oplevering van jouw projectmeubilair. Samen bepalen we de juiste producten voor het gehele kantoor, de kantine, vergaderruimtes en de directiekamer. Van bureaus en stoelen, tot kasten, kantooraccessoires en de juiste ergonomische oplossingen.

DE JUISTE PRODUCTEN VOOR HET GEHELE KANTOOR

Duurzame en functionele oplossingen voor volledige projectinrichting
Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we je wensen en denken we volop met je mee. Vervolgens doen we je een passend voorstel, ondersteund door professionele tekeningen en eventueel een 3D ontwerp dat tot de verbeelding spreekt. Samen komen we tot oplossingen die niet alleen stijlvol maar vooral ook duurzaam en functioneel zijn. Als de plannen zijn goedgekeurd, gaan we aan de slag en klaren we je volledige projectinrichting zonder geneuzel.
Complete inrichting van je nieuwe kantoor via één partij die je van begin tot eind ontzorgt
Het resultaat is méér dan slechts nieuwe kantoormeubelen; we creëren een plek die bij je bedrijf past. Door de totale klus uit te besteden aan Deska, heb je te maken met slechts één partij die je ontzorgt als het gaat om de volledige inrichting van je kantooromgeving. Hiermee bespaar je niet alleen ontzettend veel tijd, maar ook kosten. Neem contact op met Deska voor meer informatie over volledige projectinrichting.
Deska Asten, projectinrichting
Deska Asten, projectinrichting
Deska Asten, projectinrichting
Deska Asten, projectinrichting
Deska Asten, showroom
Deska Asten, projectinrichting

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Deska beschikt over een inspirerende showroom waar we je graag persoonlijk adviseren. Je bent van harte welkom om de verschillende mogelijkheden op het gebied van kantoormeubelen en projectinrichting te komen bekijken.

bottom of page