top of page
Aanzicht-pand-2.jpg

Deska Alles voor kantoor

Bij Deska kun je terecht voor alles op kantoor. Dit betekent  kantoormeubilair, kantoorartikelen en -machines, maar ook op facilitair gebied hebben we een groot assortiment beschikbaar. We verzorgen complete projectinrichtingen. 

Wij vinden dat iedereen in een prettige, ergonomisch verantwoorde werkomgeving moet kunnen werken. Daarom regelen we alles wat er komt kijken bij de inrichting en benodigdheden van je werkplek; of het nu gaat om de volledige (her)inrichting van je kantoor(werkomgeving), een kantine, een nieuwe bureaustoel of een stapel notitieblokken. Deska staat voor je klaar om je te ontzorgen.

Sinds 1985 weet het midden- en kleinbedrijf de weg naar Deska te vinden. Sinds 1 januari 2006 is Patrick van Gorp  de eigenaar.
We staan bekend om onze persoonlijke service. Onze betrokken medewerkers helpen je persoonlijk, nemen de tijd voor je en leven zich in in je situatie. Daarbij werken we flexibel, oplossingsgericht en zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw wensen.

Deska is sinds 2021 gevestigd aan het Florapark 37 in Asten. Je bent van harte welkom in onze inspirerende showroom waar we graag onze ruime collectie aan meubilair laten zien. Ook kun je hier terecht voor een ruime selectie aan kantoorartikelen en -machines.

ONS TEAM

balk-overons.png
balk-overons.png
DSC04175-web.jpg
balk-overons.png
DSC04198-web.jpg
balk-overons.png
balk-overons.png

KANTOOR ASTEN

Aanzicht-pand.jpg
showroom-2.jpg

ONZE DIENSTEN

iconen-deska_Tekengebied 1.png

REPARATIE

Slijtage of defecte onderdelen? Deska kan je bureaustoel repareren.

iconen-deska-02.png

ERGONOMISCHE
OPLOSSINGEN

Ergonomische oplossingen voor betere prestaties op de werkvloer.

iconen-deska-05.png

PROEFPLAATSING

Op zoek naar nieuwe bureaustoelen? Maak gebruik van een gratis proefplaatsing.

iconen-deska-04.png

STEMPELS ONTWERPEN

Op zoek naar een (persoonlijke) stempel?

iconen-deska-06.png

PRINTER ONDERHOUD

Printer onderhoud en printer reparaties: onze monteurs staan paraat.

bottom of page